BALIKESİR / KARESİ - ÜÇPINARLI ŞEHİT ALİ İLKOKULU

ÜÇPINARLI ŞEHİT ALİ İLKOKULU

Üçpınar Mahallesi, Karesi, BALIKESİR
Modern Eğitim, Üreten İnsan, Kaliteli Toplum.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak; güvenli, sağlıklı ve kaliteli bir ortamda çağın gereklerine uygun olarak öğrencilerimizi, kendine güvenen, yeniliklere açık, araştıran, yorumlayabilen ve sorumluluk sahibi, demokratik bireyler olarak yetiştirmek ve orta öğretime hazırlamaktır.
Başarılar
Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projelerine dahildir. Üçpınar´da değişim zamanı sloganıyla çıkan yönetim ekibi ve öğretmenlerle 2019/2020 eğitim öğretim yılı itibariyle farklı etkinlik ve proje çalışmaları başlatılmıştır. e-twinning projesi, Erasmus+ başvurusu, ÜÇPINAR Kart projesi, her aya bir büyüğümüz çalışmaları bunlardan bazılarıdır.
Kaloriferle ısınmaktadır.
Pansiyon bulunmamaktadır.
Ulaşım
Karesi ilçesi Üçpınar Mahallesinde bulunan okulumuzda ulaşım şehir içi araçları ile sağlanmakta olup her zaman araç bulunmaktadır.
Okulumuzda öğrencilerimiz servis kullanabilmektedir.
Karesi Üçpınar Mahallesi
2 KM
Proje Çalışmaları
Üçpınar´da Değişim Zamanı Projesi, Sosyal sorumluluk projeleri, e-twinning projeleri, Yerel projeler, Veli eğitimleri, seminerleri.