BALIKESİR / KARESİ - ÜÇPINARLI ŞEHİT ALİ İLKOKULU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Nis

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreditasyon konsorsiyumu projesi kapsamında, okul müdürü Özlem GÜL ile İngilizce öğretmeni Esin BEŞEL'in birlikte kaleme aldığı proje başvurusunun kabulü ardından öğretmenimiz, İtalya'da 5 gün eğitim almıştır.
Edindiği bilgi ve deneyimlerin okulumuza ve kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.

Nis

Okulumuzda bugün hummalı ve bir o kadar kıymetli bir etkinliğimiz vardı
Okulumuz topyekün yardımlaşmanın en güzel örneğini sergilediler. Anasınıflarımızdan en büyüklerimize bu güzel Ramazan ayında içeriklerini kendilerinin belirledikleri ve okula getirdikleri destek kolilerini hazırladılar, 70i aşkın koli ile herkes hazırlanması ve dağıtımına vesile oldu. En son da kalan kolilerimizi Kızılay'a teslim ettik. Başta Feyza öğretmenimiz olmak üzere etkinliğimizi sahiplenen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimizle.
Değerleriyle büyüyen bir nesil yetiştirmeye katkı sunmaya devam etmek dileğiyle

Nis

Anasınıfı A şubemiz, Rukiye hocamızla birlikte yaparak yaşayarak öğrenmeye tüm hızıyla devam ediyor.
Okul kütüphanesi gezisi ve çocukların kendi hayal gücüyle oluşturdukları kitaplardı çalışmaları ve bol bol kitap okuyarak kütüphane haftası etkinliklerini tamamladılar.
Dünya tiyatrolar gününde de ülkemize derin izler bırakan önemli sanatçılarımızı tanıdılar.
Teşekkürler Rukiye hocamız

Kadına El KAL-KA-MAZ! KADES

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele

Okulumuz etkinliklerine, güzel anılarına her geçen gün yenisini ekliyor.
Anasınıflarımız doğada keşif yaparak en etkili eğitim öğretim yöntemini kullanarak renkleri okulumuzun bahçesinde aradı ve sürdürülebilir boyamalar yaptılar.

Ock

2. döneme yüksek motivasyonla ve nice başarılarla devam dileğiyle.
Okula kısacık bir ara.
Her şey geleceğimiz çocuklarımız için

Ock

Enerji verimliliği ürün ile hizmetlerin sağlanırken  gereken enerji miktarını azaltmasıdır.

Ock

Karesi Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından bu hafta çocuklarımızla çok güzel, dolu dolu etkinlikler gerçekleştirdik.

Ock

2/A ve 2/B sınıflarımız da bugün Çocuk Köyü'ndeydi. Başarılı bir dönemi tamamlamaya yaklaşan miniklerimizin mutlulukları görülmeye değerdi.

Ock

Üçpınar her geçen gün gelişim ve değişim noktasında ivme kat ediyor.
Güne İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ'nün okulumuza ziyareti ile başladık.

Ara

Bakanlığımızın himayelerinde başlatılan Dilimizin Zenginlikleri projesi, okulumuzda tüm hızıyla ilerliyor.
İlkokul koordinatörümüz Özlem DOĞRU ve ortaokul koordinatörümüz Tuncay OKAY'ın öncülüğünde ve tüm zümrelerin desteğiyle çalışmalar, yarışma süreçleri başarıyla yürütülüyor.

Ara

3.sınıflarımız bugün de Atatürk Evi'ndeydi

Kas

Okulumuzda yürütülen "Reading Circle” eTwinning Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Okur Buluşmaları” etkinliğinde, Çocuk edebiyatının en kıymetli yazarlarından biri olan Değerli Yazar Sevim AK’ı okulumuzda ağırlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadık. Söyleşi etkinliğimizi gerçekleştirdik, kitaplarımızı imzalattık. Okumanın önemi ve kitapların büyülü dünyasına dair sohbetler gerçekleştirdik