BALIKESİR / KARESİ - ÜÇPINARLI ŞEHİT ALİ İLKOKULU

Ara

Bakanlığımızın himayelerinde başlatılan Dilimizin Zenginlikleri projesi, okulumuzda tüm hızıyla ilerliyor.
İlkokul koordinatörümüz Özlem DOĞRU ve ortaokul koordinatörümüz Tuncay OKAY'ın öncülüğünde ve tüm zümrelerin desteğiyle çalışmalar, yarışma süreçleri başarıyla yürütülüyor.

Ara

3.sınıflarımız bugün de Atatürk Evi'ndeydi

Kas

Okulumuzda yürütülen "Reading Circle” eTwinning Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Okur Buluşmaları” etkinliğinde, Çocuk edebiyatının en kıymetli yazarlarından biri olan Değerli Yazar Sevim AK’ı okulumuzda ağırlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadık. Söyleşi etkinliğimizi gerçekleştirdik, kitaplarımızı imzalattık. Okumanın önemi ve kitapların büyülü dünyasına dair sohbetler gerçekleştirdik

Kas

Öğretmenler günümüz kutlu olsun kıymetli öğretmenlerimiz. İyiki varsınız

Kas

Anasınıfı B şubemiz de etkinlikleriyle yaparak yaşayarak öğrenmeye model oluyor. Özge hocalarıyla hem eğlenen hem de öğrenen miniklerimizi gayretleri için tebrik ediyoruz.

Kas

Anasınıfı A şubemiz etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.
Önemli günleri gereken hassasiyetle kutlayan, çocukların yaşam becerileri kazanması için çabalayan ve onları motive eden Zerrin hocamıza çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz.
Her şey geleceğimiz çocuklarımız için.

Üçpınar İftiharla sunar
Atasının izinde yeni nesli yetiştirmeye gayret eden tüm öğretmenlerimize, özelinde de Atatürk'ü Anma programı mimarı, Türkçe öğretmenimiz Sümeyye DİRLİK ELİK ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Bilge MOLLASALİH başta olmak üzere programa destek olan Zerrin, Fulya, Özlem, Rukiye ve Halil hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızı 100.yılında coşku ile kutladık. Bu güzel bayram için hazırlık yapan 3.sınıf zümrelerimiz Sezener, Sultan ve Füsun hocamlarımız başta olmak üzere anasınıfı öğretmenlerimiz Zerrin ve Özge hocalarımıza, ayrıca ortaokul öğretmenlerimiz Rabia ve Bilge hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul aile birliği toplantımızı, velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.