BALIKESİR / KARESİ - ÜÇPINARLI ŞEHİT ALİ İLKOKULU

May

Üçpınarlı Şehit Ali ilkokulu ve Şehit Yüzbaşı ilker Acar Ortaokulu olarak 23-24 Mayıs

tarihlerinde büyük katılımla Eskişehir gezimizi öğrenci-aile işbirliği ile tamamladık.

Yeni keşiflere hepbirlikte inşallah.

Ara

Okul öncesi A ve B sınıfların ders programları ilgili öğretmenin ders programı ile uyumlu hale getirilmiş olup aylık yapılan program doğrultusunda İngilizce Öğretmeni Esin Beşelin okulöncesi dönemde çocuklara yabancı dili sevdirme, ilkokula hazırlık olarak oyun temelli haftada 2 saat İngilizce dersi projesidir.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen ilan edildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü, bu yıl da okulumuzda büyük bir coşku ve mutlulukla kutlandı. Şehit Yüzbaşı İlker Acar Ortaokulu ve Üçpınarlı Şehit Ali İlkokulu öğrencilerimiz, öğretmenlerine sevgi ve şükranlarını sunmak adına şiirler okudu, şarkılar söyledi.

Okulumuz eski öğretmenlerinden Emekli Fen Bilgisi Öğretmenimiz Zeki Korkmaz, Okul Müdürümüz Özlem Gül'ün daveti üzerine kutlama törenine teşrif buyurdular. Okul Müdürümüz Özlem Gül: " Otuz dokuz yıllık meslek hayatı boyunca birçok öğrencinin kalbine dokunmuş, okulumuza büyük hizmetler vermiş ve ardından emekli olmuş kıymetli Zeki Hocamıza emekleri için teşekkür ederiz." diyerek hediyesini takdim etti.

Kutlama töreninin ardından okulumuz öğretmenlerine de çeşitli ikramlar ve hediyeler takdim edilerek teşekkür edildi.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Ekm

4/B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Leyla GÜZELHAN rehberliğinde , çocukların aile ortamında güzel vakit

geçirmeleri ve paylaşmayı öğrenmeleri amaçlı veli ziyareti gerçekleştirdi.

Ekm

Okul aile birliği toplantımız yoğun katılımla tamamlandı.Başta okul aile birliği başkanı olarak

seçilen velimiz Serkan ERDOĞAN'a ve ekibine şimdiden başarılar diliyoruz.3 yıldır başkan olarak

devam eden ve yönetimde  de desteğine devam edecek olsn Bilgin FİLİZ'e çok teşekkür ediyoruz.

Biz birlikte güçlüyüz.

Ekm

Bugün günlerden Sarı.Sarı rengini öğrenmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.Sanat etkinliğimizde makas kullanma becerimizi geliştirdik.Kesme yapıştırma tekniğiyle civcivimizi tamamladık.

Ekm

Anasınıfı A şubesi öğrencileri okulumuzun bahçesinden sonbahar yapraklarını keyifle topladı.Çocuklar Kendilerinin Topladıkları yapraklar ile sonbahar taçlarını yaptılar.Bu etkinlik ile hem eğlendik hem de hayattan gerçek alıntılar yapmış olduk.

Eyl

Her yılın eylül ayının 3. haftası İlköğretim Haftası olarak kabul edilmiştir. İl, ilçe, bucak ve köylerde milli eğitim yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler eğitim ve öğretimin fert ve millet için taşıdığı büyük önemi belirtecek şekilde programlar hazırlar ve uygularlar.

Tem

2022-2023 eğitim öğretim yılı için anasınıfı ve ilkokul kayıtlarımız başlamıştır.

Haz

Okulumuz Sportif-Kültürel Faaliyetlerde Hızla Yükselişte. Bu yıl başarıları ile 3/C sınıfımız göz doldurdu.

Haz

2022 Yılı Teknik Destek Projeleri sonuçlandı. Okulumuz adına yapılan proje başvurusu kabul edilerek hibe desteği almaya hak kazanılmıştır.

May

Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfımızı  hayırsever Sayın Ajda BAŞKURT katkıları ile hizmete girdi.